Online auto verkoop

Nu al zoekt meer dan 95% van de consumenten online naar hun volgende auto.

Online kopen breekt door in de automotive sector

Het online kopen van producten is al niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven, maar online een auto afrekenen was iets minder gebruikelijk. ‘Was’, want ook in de autobranche nemen de online ontwikkelingen, mede ingegeven door de coronalockdowns, in sneltreinvaart toe.

Nu al zoekt meer dan 95% van de consumenten online naar hun volgende auto. Waar ze uiteindelijk de koop afsluiten, online of in de showroom, is niet relevant. Het gaat erom dat iedere klant op zijn of haar manier een auto kan kopen. Met onze online autoverkoopmodule is ook die laatste stap tot het kopen van auto nu online af te leggen. Daarnaast kan een autobedrijf met de online autoverkoopmodule veel tijd besparen en vermindert het de kans op fouten, omdat het traditionele verkoopproces grotendeels wordt geautomatiseerd.

Samenwerking Notarieel Betalen

Hiervoor werken wij samen met Notarieel Betalen. Benieuwd hoe die online betaling voor de consument precies werkt? Bekijk het in het filmpje hieronder! 

USP vinkje turkoois
Als add-on volledig geïntegreerd binnen de Auto Voorraad module en DDP
USP vinkje rood
Veilig en eenvoudig online een auto kopen, aanbetalen of reserveren via iDeal met Notarieel Betalen
USP vinkje turkoois
Na betaling ontvangt u een persoonlijke aflevercode per e-mail en sms, waarmee u bij de aflevering de aankoop kunt accepteren of weigeren. 
USP vinkje rood
Met Notarieel Betalen hebt u als koper de volledige controle over uw geld en loopt u daardoor weinig risico, omdat het eerst op een tussenrekening wordt gestort en pas vrijgegeven wordt aan het autobedrijf bij aflevering, zodra je de aankoop accepteren.
USP vinkje turkoois
Naadloze integratie met LEF leadmanagement systeem
USP vinkje rood
Online auto kopen dient als een nieuw extra verkoopkanaal naast de bestaande verkoopkanalen

Ik wil contact over een van de servicetools

Maakt u al gebruik van één van onze andere oplossingen?
Ik wil graag