UnameIT werkplaatsplanner

Online planning tool voor werkplaatsafspraken

Met de online planning tool van UnameIT kunnen uw klanten in de werkplaatsplanning van uw vestigingen kijken, een dag kiezen en zelf een werkplaatsafspraak online plannen. De plankalender geeft automatisch weer wanneer er ruimte is in de werkplaats van uw autobedrijf. Hierdoor kunnen er dag en nacht afspraken gemaakt worden voor de werkplaats en mist u geen klant in de werkplaats.

USP vinkje turkoois
Een vast maandbedrag per vestiging, ongeacht het aantal afspraken.
USP vinkje rood
Zomer- en winterbanden direct te plannen
USP vinkje turkoois
Koppelingen met planningssoftware van Plan-IT en DMS-systemen
USP vinkje rood
Afspraken zijn pas definitief na bevestiging
USP vinkje turkoois
Klantgegevens en afspraken zijn te exporteren in excel
USP vinkje rood
Acties en aanbiedingen kunnen in de planmodule geplaatst worden

Online plannen als importeur

Voor importeurs ontwikkelde Cartel een dashboard voor het beheren van de online werkplaats plan module gekoppeld aan een uitgebreide statistieken mogelijkheid. Meer weten over online plannen op een importeurs website? Neem dan contact op.

Koppelingen met DMS systemen en planningssoftware

De online planmodule kan gekoppeld worden met werkplaatsplannings software zoals Plan-IT en DMS systemen als CarIT, IDAS, WinCar, CarSys, etc. Maar ook zonder koppeling met planningssoftware of DMS-systeem kunt u de online planning tool in uw website prima in gebruik nemen. In dat geval kunt u eenvoudig handmatig in de beheeromgeving per vestiging muteren hoeveel dagen u uw klanten ongeveer vooruit wilt laten plannen. De beheeromgeving biedt daarnaast o.a. ook mogelijkheden voor het aanpassen van de door de klant te kiezen werkzaamheden en de vervangend vervoer opties.

Ik wil een werkplaatsplanner

Maakt u al gebruik van één van onze andere oplossingen?
Ik wil graag