Sales en Aftersalesmanagement SAM

Van A tot Z in beeld

Stel: u hebt slechts één klant. U kunt deze klant proactief benaderen, een fantastische offerte maken, maximaal inspelen op zijn/haar wensen en altijd op tijd benaderen voor een nieuwe auto... Op die manier bindt u deze klant voor altijd aan uw bedrijf! Maar, hoe moet u dat doen voor ál uw klanten? Dankzij SAM is een vorstelijke behandeling voor al uw klanten vanzelfsprekend.

SAM ondersteunt het volledige commerciële proces, waardoor geen enkele klant meer aan uw aandacht kan ontsnappen. Van offerte tot aflevering. Van happy call tot mailingactie. Van showroomafspraak tot management rapport. Van één locatie tot tientallen vestigingen. Met SAM haalt u alles uit elk contactmoment met uw klanten.

 

USP blauw
De meest eenvoudige opvolgmodule; van offerte tot happy call
USP vinkje turkoois
Een oplossing die uw medewerkers optimaal ondersteunt
USP geel
De beste autoconfigurator die er bestaat
USP blauw
Geen enkele klant meer die aan uw aandacht kan ontsnappen
USP vinkje turkoois
Inzicht in alle lopende en gemiste salestrajecten
USP geel
Realtime managementinformatie over orders en registraties

Een volledig beeld van elke klant

SAM is er voor verkopers, marketing- en administratieve medewerkers, verkoopleiders en managers van ieder soort autobedrijf. Met SAM beschikt u altijd over een volledig en gedetailleerd overzicht van alle klantengegevens, communicatiegeschiedenis, orders, bestellingen en afleveringen in het hele bedrijf.

Salestrajecten raken nooit meer zoek. U houdt altijd het overzicht over de openstaande acties van alle salestrajecten. Ideaal voor autobedrijven met meerdere vestigingen en multimerk bedrijven. Merkspecifieke oplossingen zijn niet nodig. Elke vestiging en elke medewerker gebruikt dezelfde software. Doordat u een volledig beeld krijgt van elke klant helpt SAM u om voor uw klanten een gepersonaliseerde klantbeleving te creëren.

SAM Screenshot
SAM screenshot 2
SAM Screenshot 3

Vraag een vrijblijvende SAM demo aan!

Maakt u al gebruik van één van onze oplossingen?
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.