Aftersales- en servicetools

Uw website is er niet alleen voor klanten die op zoek zijn naar een nieuwe auto; ook bestaande klanten kunt u online optimaal bedienen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een werkplaatsafspraak, een online taxatie of een onderhoudscalculator. Wij ontwikkelden deze tools en blijven ze optimaliseren. Zo zorgen we samen voor een optimale online klantbeleving in de automotive sector, van begin tot eind!

UnameIT werkplaatsplanner

Met de online planningstool van UnameIT kunnen uw klanten in de werkplaatsplanning van uw vestigingen kijken, een dag kiezen en zelf online een werkplaatsafspraak plannen.

Voor importeurs ontwikkelden we Cartel een dashboard voor het beheren van de online planmodule voor werkplaatsen, gekoppeld aan uitgebreide statistieken. Meer weten over online plannen op een importeurswebsite?

Online auto laten taxeren

Wilt u een eenvoudige berekening op uw website aanbieden of gaat u voor de betrouwbare waardebepaling in combinatie met uw online autovoorraad: de UnameIT Taxatietool kan het allemaal! 

Gebruikt u AutotelexPRO? Dan is de tool ook direct te koppelen met dit pakket! Hierdoor kunnen ingevoerde taxaties direct in AutotelexPRO worden weergegeven en door u verder worden afgehandeld.

AutotelexPRO koppeling

Gebruikt u AutotelexPRO? Dan is de tool ook direct te koppelen met dit pakket! Hierdoor kunnen ingevoerde taxaties direct in AutotelexPRO worden weergegeven en door u verder worden afgehandeld.

Onderhoudscalculator

Autobezitters weten vaak niet precies wanneer hun auto toe is aan onderhoud. Met de onderhoudscalculator kunnen uw klanten online berekenen of het weer tijd is voor een periodiek onderhoud. Op basis van het kenteken en de huidige kilometerstand ziet uw klant of het tijd is voor een onderhoudsbeurt, controle of aanvullende service.

Is het tijd voor onderhoud? Als u ook onze onderhoudsplanner afneemt, kan de klant direct online een werkplaatsafspraak inplannen. Zo bedient u uw klant optimaal zonder dat u daarvoor ook maar iets hoeft te doen!

  • Vestigingzoeker voor het koppelen van het dealernetwerk
  • Menu pricing API voor het ontsluiten van 3rd-party OE onderhoudspakketten en services
  • Mogelijkheid om custom business rules te integreren t.b.v. het tonen van onderhoudspakketten
  • Naadloze integratie met online werkplaatsplanning in verschillende combinaties
  • Importeursdashboard voor overzichtelijke gebruikersstatistieken en prestaties
  • Uitgebreide leadmogelijkheden: direct een afspraak, offerte aanvragen, stel een vraag, bel mij terug enz.
  • Optimaal bruikbaar in online ads-, DM-, retargeting-campagnes d.m.v. deeplink- en prefill-mogelijkheden
  • Integratie met UnameIT LEF leadmanagementsysteem

Ik wil contact over een van de servicetools

Maakt u al gebruik van één van onze andere oplossingen?
Ik wil graag
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.