Automotive Cloud (BE)

USP blauw
Voorspelbare kosten
USP vinkje turkoois
Geen grote periodieke investeringen
USP geel
Persoonlijk contact
USP blauw
Optimale performance
USP vinkje turkoois
Geen omkijken naar updates & back-ups
USP geel
Goed beveiligde verbinding

Volledig ontzorgd

Met de Automotive Cloud nemen wij alle zorgen van autobedrijven op het vlak van kantoorautomatisering weg. Dankzij onze specialisatie binnen de autobranche beschikken we over enorm veel ervaring met de producten en leveranciers van alle oplossingen binnen de autobranche. Dit geeft u rust en zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op uw klanten en hun mobiliteit. De meeste cloudomgevingen zijn heel algemeen, terwijl de Automotive Cloud net specifiek voor de autobranche is bedoeld.

De Automotive Cloud zorgt voor grip op uw IT-budget, met voorspelbare en schaalbare kosten. In de Automotive Cloud krijgen uw data de aandacht en bescherming die ze verdienen.

Wij hosten al jaren met groot succes een Private Cloud oplossing: de Automotive Cloud. Dit is een generieke oplossing voor automotive bedrijven om de complete automatiseringsbehoefte te vervullen vanuit onze cloudinfrastructuur. Als klant krijgt u toegang tot een eigen beveiligde omgeving waarin u met uw programma’s kunt werken en uw gegevens kunt verwerken. Als leverancier zorgen we voor een snelle, veilige en hoge beschikbaarheid van uw gegevens. Onze supportafdeling is, zoals u van ons gewend bent, goed bereikbaar en behandelt uw vragen snel en adequaat.

Wilt u ook maximaal ontzorgd worden op het vlak van kantoorautomatisering? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Voordelen Automotive Cloud

Voorspelbare kosten

Bij de Automotive Cloud betaalt u een prijs gebaseerd op het gebruik. U kunt gemakkelijk uitrekenen welke invloed een wijziging in uw abonnement, zoals het toevoegen van nieuwe medewerkers, heeft op uw maandelijkse Automotive Cloud prijs. Grote investeringen in nieuwe servers zijn niet nodig, en de ondersteuning is natuurlijk al in de prijs inbegrepen.

Geen grote investeringen

U hoeft geen rekening te houden met grote periodieke investeringen in nieuwe servers en server software; dit zit allemaal in begrepen in de maandelijkse Automotive Cloud bijdrage. De werkstations zijn niet bepalend voor de performance. Hierdoor zijn ook de kosten voor het vervangen van werkstations lager.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Onze ervaren helpdesk kent uw inrichting en staat u graag te woord. Voor grotere vraagstukken komen we graag bij u langs. Zo vinden we steeds de ideale oplossing voor uw situatie.

Optimale performance

De Automotive Cloud beschikt over voldoende capaciteit voor een goede gebruikerservaring. Aangezien de performance wordt bepaald door de cloudservers kunt u uw huidige werkstations prima blijven gebruiken. De performance wordt actief gemonitord en bijgesteld.

Minimaal beheer

Systeem- en netwerkbeheer nemen wij u graag uit handen. U hebt dus geen omkijken meer naar software-updates en back-ups. Ook werken we samen met derden voor het installeren van software in de Automotive Cloud.

Continuïteit

De Automotive Cloud wordt gehost in het Tier 3-datacenter van Dataplace in Groenekan (NL). Daar wordt gewerkt met dubbel uitgevoerde voorzieningen. Wij gebruiken aanvullende diensten van Microsoft 365, en onze hardware bestaat uitsluitend uit A-merken en wordt dagelijks gemonitord en geback-upt.

Maatwerk mogelijkheden

Omdat wij onze eigen hardware gebruiken, is onze Automotive Cloud ongelooflijk flexibel. Daardoor kunnen we steeds een passende oplossing bedenken voor nagenoeg ieder automotive IT-vraagstuk. Softwareleveranciers die zelf de software willen installeren en beheren, geven wij, in overleg met u, de benodigde toegang.

Goede beveiliging

De verbinding vanaf uw locatie vindt plaats via een goed beveiligde VPN-verbinding. Buiten uw locatie kunt u inloggen via het beveiligde Automotive Cloud portaal. Ook bij de aanvullende diensten van Microsoft 365 is de veiligheid van uw gegevens gewaarborgd.

A-merk hardware/software

Als Automotive Cloud zijn wij ook leverancier van Microsoft 365, werkstations, randapparatuur, wifioplossingen, software, printers en supplies. Ook leveren we diensten voor de installatie en configuratie van deze producten. Zo kunt u met al uw IT-vragen terecht bij één contactpersoon.

Vraag een vrijblijvende Automotive Cloud demo aan!

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.