Vindbaar zijn in zoekmachines (SEO) (BE)

Bij UnameIT werken we op een effectieve en duurzame wijze aan uw organische vindbaarheid in zoekmachines. Zoekmachines zijn een belangrijke bron van verkeer, maar hoe zorgt u ervoor dat u op de juiste termen vindbaar bent? UnameIT ontwikkelt uw website standaard op een zoekmachinevriendelijke wijze. Op die manier nemen zoekmachines uw website probleemloos op in hun index. Daarnaast helpen we u uw website beter vindbaar te maken aan de hand van bepaalde zoekwoorden.

Onze ervaren SEO-specialisten helpen u met het verbeteren van uw positie in zoekmachines. Daarvoor maken we een uitgebreide SEO-analyse van uw website, brengen we het linkprofiel én de online concurrentie in kaart en verbeteren we dit. Hierna optimaliseren we onderstaande drie pijlers, die van belang zijn voor de zoekmachines. Hoe beter deze drie pijlers scoren, hoe belangrijker Google uw bedrijf vindt en hoe beter u scoort.

De drie pijlers van SEO

  • Content

Zoekmachines beoordelen content tegenwoordig op basis van hoe uw website wordt gebruikt.

Hoe langer uw bezoekers op uw website blijven en hoe meer pagina’s zij bekijken, hoe beter uw bedrijf scoort. 

Wij zorgen voor de SEO-optimalisatie van uw content met behulp van de juiste URL-structuren, het gebruik van de juiste zoekwoorden, alt-tags, meta optimalisatie en nog veelmeer.

  • Techniek van de website

Bij het verbeteren van de websitetechniek brengen we uw websitestructuur op orde. We kijken onder andere naar structured data, redirects, crawl errors en sitemaps canonical URL’s. 

  • Autoriteit in Google

Last but not least: we zorgen voor een sterk linkprofiel waardoor uw autoriteit in zoekmachines stijgt. Daartoe creëren we onder andere sterke en relevante links naar uw website. Op deze manier ziet Google dat er door andere websites met een hoge autoriteit veel naar uw website wordt verwezen. Google hecht hier veel waarde aan als het gaat om het bepalen van uw autoriteit. 

Onze SEO-specialisten stemmen hun werkzaamheden altijd af op uw situatie, wensen en mogelijkheden. Hierbij maken we een SEO-plan dat aansluit op uw situatie. Vervolgens gaan we aan de slag met de bovenstaande pijlers.

Betaalbare en effectieve SEO-pakketten voor de automotive sector

Zoals u ziet, is SEO niet iets wat u in een middag even regelt: er moet eerst een goed plan komen en SEO-optimalisatie omvat vele aspecten. Wij verzorgen inmiddels voor vele autobedrijven en importeurs de SEO-optimalisatie, van zoekwoordenonderzoek, tot linkbuilding en contentoptimalisatie en advies. Daarnaast ontvangt u, wanneer u ons SEO-pakket afneemt, maandelijks een SEO-rapporten en advies/verbeterpunten zodat u de resultaten goed kunt monitoren!

Wij helpen u met webpagina's vullen

Relevante en waardevolle content is ontzettend belangrijk, zowel voor uw websitebezoekers als voor Google. Met de juiste content op uw website kan uw doelgroep u vinden en kunt u potentiële klanten boeien en uiteindelijk aan uw bedrijf binden.

Hebt u zelf geen tijd om uw webpagina’s te vullen? Wij doen het graag voor u, en daarbij houden we rekening met SEO-proof teksten en de correcte opvulling van uw website.

 

Vraag een vrijblijvende SEO scan aan!

Ik wil graag
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.