Wie zijn wij

Door passie, samenwerking & groei

UnameIT maakt software voor autobedrijven, waarmee ze hun volledige commerciële proces kunnen optimaliseren. Een soort CRM-software dus, maar dan anders. Mooier, branchespecifieker, functioneler, toegankelijker dan u verwacht. Door nieuwe technologieën te gebruiken, kunnen we onze klanten innovatieve oplossingen aanbieden. UnameIT bestaat ondertussen twintig jaar en ons team telt op dit moment iets meer dan 60 medewerkers, van developers tot online marketeers.

Dat hebben we bereikt door een flinke dosis passie, maar vooral door goed samen te werken en groei te ambiëren.

Recharge

Samen innoveren

Wij werken met veel passie aan onze producten en kennen de branche. Of het nu om online adverteren gaat, het bouwen van een website, of het doorontwikkelen van een leadmanagementsysteem: Ieder heeft zijn eigen vakgebied. En dat doen we elke dag met veel plezier!

We willen de allerbeste tools maken, tools waarmee onze klanten écht geholpen zijn. Door deze gedrevenheid zijn onze producten branchespecifieker, functioneler en toegankelijker dan u verwacht. Bij UnameIT doen we altijd net iets extra door vooral heel goed te luisteren naar de wensen en ideeën van onze klanten en partners. We denken bijvoorbeeld graag mee hoe we de veranderlijke bedrijfsprocessen het beste kunnen ondersteunen. De beste producten komen volgens ons tot stand als er ruimte is voor interactie, creativiteit en innovatie tijdens het ontwikkelproces. 

We werken met passie aan onze producten. Liefde voor het vak noemen wij dat.

 

Meegroeien met de markt

Nieuwe ontwikkelingen in zowel de ICT  als de klantbeleving volgen elkaar in razendsnel tempo op. Daarom dagen wij onszelf continu uit om op zoek te gaan naar bijkomende mogelijkheden voor onze producten en services, zodat we steeds op de voortdurend veranderende markt kunnen inspelen. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste technieken; schaalbaar, geautomatiseerd en met behoud van een persoonlijke insteek. Het is niet onze ambitie om de grootste partij te zijn, maar wel om de beste leverancier van automotive software te zijn. 

Ook vinden we het bij UnameIT belangrijk dat onze medewerkers kunnen groeien in hun rol en stappen kunnen zetten, zodat iedereen op de juiste plaats zit. Niet als doel op zich, maar om ervoor te zorgen dat we de automotive processen zo efficiënt mogelijk blijven ondersteunen.

Samen sterk!

De bedrijfscultuur van UnameIT kenmerkt zich ook sterk door het woord 'samen'. We gaan samen voor het eindresultaat en ieder individu draagt daar zijn of haar steentje aan bij. Dat ziet u terug in het samen ontwikkelen, gezamenlijk lunchen en een inspirerend en ontspannend bedrijfsuitje op zijn tijd. Samen plezier maken vinden we dan ook erg belangrijk, want dit wordt weerspiegeld in het product.

Deze samenwerking ziet u tevens terug in onze producten en diensten en de koppelingen hier tussen. Want wat is een website zonder een goede marketingstrategie? Of wat is een goede online leadcampagne zonder een lead opvolgingssysteem? Doordat wij al deze kennis in huis hebben en verbinden, profiteert u van het maximale resultaat. Wij geloven in de kracht van synergie! 

 

 

Wij zoeken jou!

Bent u enthousiast geworden door ons mooie kantoor en de producten/diensten die we leveren? En wilt u onderdeel worden van ons enthousiaste, hardwerkende maar vooral ook gezellige team? Bekijk dan de vacatures en wie weet spreken we u snel! 

Vacatures