UnameIT werkplaatsplanner

Online planningstool voor werkplaatsafspraken

Met de online planningstool van UnameIT kunnen uw klanten de werkplaatsplanning van uw vestigingen bekijken, een dag kiezen en zelf een werkplaatsafspraak online plannen. De plankalender geeft automatisch weer wanneer er ruimte is in de werkplaats van uw autobedrijf. Hierdoor kunnen er dag en nacht afspraken gemaakt worden voor de werkplaats en loopt u geen enkele klant mis.

USP vinkje turkoois
Een vast maandbedrag per vestiging, ongeacht het aantal afspraken
USP vinkje rood
Zomer- en winterbanden direct te plannen
USP vinkje turkoois
Koppelingen met planningssoftware van Plan-IT en DMS-systemen
USP vinkje rood
Afspraken zijn pas definitief na bevestiging
USP vinkje turkoois
Klantgegevens en afspraken zijn te exporteren in Excel
USP vinkje rood
Acties en aanbiedingen kunnen in de planmodule geplaatst worden

Online plannen als importeur

Voor importeurs ontwikkelden we een dashboard voor het beheren van de online planmodule voor werkplaatsen, gekoppeld aan uitgebreide statistieken. Meer weten over online plannen op een importeurswebsite? Neem dan contact op.

Koppelingen met DMS systemen en planningssoftware

De online planmodule kan gekoppeld worden met werkplaatsplanningssoftware zoals Plan-IT en DMS-systemen als CarIT, IDAS, WinCar, CarSys enz. Maar ook zonder koppeling met planningssoftware of DMS-systeem kunt u de online planningstool prima integreren in uw website. In dat geval kunt u eenvoudig handmatig in de beheeromgeving per vestiging muteren hoeveel dagen u uw klanten ongeveer vooruit wilt laten plannen. De beheeromgeving biedt daarnaast o.a. ook mogelijkheden voor het aanpassen van de door de klant te kiezen werkzaamheden en de opties voor vervangwagens.

Extra's CaRe-Mail gebruikers

Het planformulier kan optioneel aan CaRe-Mail gekoppeld worden. Het is dan vanuit CaRe-Mail mogelijk om bijvoorbeeld automatisch een e-mailbericht te versturen aan alle klanten die aan een APK-keuring toe zijn. In het e-mailbericht staat een link naar het online planformulier. Wanneer uw klanten hierop klikken, verschijnt de online planmodule op uw website in beeld. Alle klant- en autogegevens zijn al automatisch ingevuld.

Ik wil een werkplaatsplanner

Maakt u al gebruik van één van onze andere oplossingen?
Ik wil graag