Aftersales en servicetools

Uw website is er niet alleen voor klanten die op zoek zijn naar een nieuwe auto. Ook bestaande klanten kunt u online optimaal bedienen. Denk bijvoorbeeld aan het online maken van een werkplaatsafspraak, een online taxatie of een onderhoudscalculator. Wij hebben deze tools ontwikkeld en blijven ze optimaliseren. Zo zorgen we samen voor een optimale online klantbeleving in de automotive van begin tot eind! 

UnameIT werkplaatsplanner

Met de online planning tool van UnameIT kunnen uw klanten in de werkplaatsplanning van uw vestigingen kijken, een dag kiezen en zelf een werkplaatsafspraak online plannen. 

Voor importeurs ontwikkelde Cartel een dashboard voor het beheren van de online werkplaats plan module gekoppeld aan een uitgebreide statistieken mogelijkheid. Meer weten over online plannen op een importeurs website? 

Online auto laten taxeren

Wilt u een eenvoudige berekening op uw website aanbieden of gaat u voor de betrouwbare waardebepaling in combinatie met uw online autovoorraad: de UnameIT Taxatie Tool kan het allemaal! 

Wanneer u gebruik maakt van AutotelexPRO dan is de tool ook direct te koppelen met dit pakket! Hierdoor kunnen ingevoerde taxaties direct in AutotelexPRO worden weergegeven en door u verder worden afgehandeld.

AutotelexPRO koppeling

Wanneer u gebruik maakt van AutotelexPRO dan is de tool ook direct te koppelen met dit pakket! Hierdoor kunnen ingevoerde taxaties direct in AutotelexPRO worden weergegeven en door u verder worden afgehandeld.

Onderhoudscalculator

Autobezitters weten vaak niet precies wanneer hun auto toe is aan onderhoud. Met de onderhoudscalculator kunnen uw klanten online berekenen of het tijd is om periodiek onderhoud te laten uitvoeren. Op basis van het kenteken en de huidige kilometerstand, ziet uw klant of het tijd is voor een onderhoudsbeurt, controle of aanvullende service. 

Is het tijd voor onderhoud? Wanneer u ook onze onderhoudsplanner heeft afgenomen, kan de klant direct online een werkplaatsafspraak inschieten. Zo bedient u uw klant optimaal zonder dat u daarvoor ook maar iets hoeft te doen! 

  • Vestiging locator voor het koppelen van het dealernetwerk
  • Menu-pricing API voor het ontsluiten van 3rd-party OE onderhoudspakketten en services
  • Mogelijkheid om custom business-rules te integreren t.b.v. het tonen van onderhoudspakketten.
  • Naadloze integratie met online-werkplaatsplanning in verschillende combinaties
  • Importeursdashboard voor het inzichtelijk maken van gebruikersstatistieken en prestaties
  • Uitgebreide leadmogelijkheden: direct een afspraak, offerte aanvragen, stel een vraag, bel mij terug, etc.
  • Optimaal bruikbaar in online ads-, DM-, retargeting-campagnes d.m.v. deeplink en prefill mogelijkheden
  • Integratie met UnameIT LEF leadmanagement systeem

Ik wil contact over een van de servicetools

Maakt u al gebruik van één van onze andere oplossingen?
Ik wil graag
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.