Leadmanagementsysteem LEF

Wilt u weten:

  • Hoe u al uw leadbronnen ontsluit in één systeem?
  • Wat de kwaliteit van leadopvolging is binnen uw organisatie?
  • Hoe u het gehele leadproces uniform en professioneel kunt inrichten?
  • Of uw leads worden opgevolgd? En door wie?
  • Hoeveel orders u scoort uit de binnengekomen leads?
  • Wat de doorlooptijd is per lead?

 

USP blauw
Herkomst van alle leads overzichtelijk op één plek
USP vinkje turkoois
Automatische leadverdeling naar de juiste personen
USP geel
Uniform en professioneel leadproces inrichten
USP blauw
Direct met één klik een offerte in SAM
USP vinkje turkoois
BIj de klantegegevens een timeline met alle beschikbare leadinformatie
USP geel
Inzicht in de kwaliteit van leadopvolging
USP blauw
Ook beschikbaar in België en Luxemburg
USP vinkje turkoois
Meertalige webbased interface
USP geel
Integratie met MAX

Partners en koppelingen

360 º graden klantview

Alle gegevens van de klant en zijn/haar auto die bekend zijn binnen uw organisatie, en vanuit gekoppelde externe bronnen, kunt u vinden in LEF. U ként de klant en u kunt hem een passend advies geven. Zodra de klant u belt, heeft u alle essentiële informatie ook direct in beeld door de geïntegreerde telefoniekoppeling.

Alle leadbronnen centraal

Met LEF heeft u alle leads vanuit diverse leadbronnen binnen in één systeem, waardoor u alle informatie over uw leads centraal heeft. Hierdoor heef u grip op de opvolging; van leads van uw importeur tot occasionportaal, leads van uw eigen website tot het nabellen van mailings, zowel sales als aftersales leads! 

In LEF kunt u inrichten hoe, wanneer en door wie de leads opgevolgd moeten worden, met voorgedefinieerde belscripts, gepersonaliseerde mailsjablonen, automatische notificaties bij nieuwe leads én wanneer de deadline voor opvolging van de lead nadert. Alle leads worden op deze manier in zo'n kort mogelijke tijd, uniform, professioneel, op de juiste manier en door de juiste persoon binnen uw organisatie opgevolgd. LEF zorgt ervoor dat alle leads automatisch gekwalificeerd worden met de juiste deadline, doelstelling en bij de juiste personen terechtkomen. Op deze manier voorkomt u dat leads bij één persoon 'verdwijnen' of niet worden opgevolgd.
Alle gegeven en resultaten komen samen in een rapportages of kunnen extern in een BI-tool worden weergegeven.

 

Van lead naar deal!

Snelheid, efficiëntie en klantgerichtheid zijn de sleutel voor het succesvol verwerken van leads. Door geen lead meer te missen, mist u geen verkoopkans meer. Zodra de lead binnenkomt moeten de raderen binnen uw autobedrijf gaan draaien. Geautomatiseerd, maar wel met een persoonlijke insteek. Met LEF geven wij autobedrijven de mogelijkheid om de klant deze onvergetelijke ervaring te bezorgen. Razendsnelle leadopvolging, maar natuurlijk wel via het door uw eigen beproefde opvolgproces. LEF is gekoppeld aan SAM en CCM! In een handomdraai maakt u van een lead in LEF, een order in SAM of CCM! Van elke lead is te herleiden wat welke leadbron daadwerkelijk oplevert.

 

Compleet en realtime inzicht

Met LEF heeft u alle informatie over uw leads centraal, waardoor u grip heeft op alle leads. Voor u geheel inzichtelijk op het management dashboard. Of deze nu ontstaan via het internet of uit een nabellijst. U kunt precies zien uit welke bron de lead afkomstig is en welke acties er zijn ondernomen om de lead op te volgen. Van leads van uw  importeur tot occasionportaal, van leads van uw eigen website tot het nabellen van mailings. Zowel sales als aftersales leads! Door alle leads centraal op te volgen, heeft u inzicht in de conversieratio van elke bron in één overzicht. Met het grafisch weergegeven management dashboard heeft u snel en gemakkelijk inzicht in de complete leadopvolging binnen uw organisatie.

LEF screenshot
Lef screenshot 2

Vraag een gratis LEF demo of quick scan aan!

Maakt u al gebruik van één van onze oplossingen?
Ik wil graag
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.