Automotive Cloud

USP blauw
Voorspelbare kosten
USP vinkje turkoois
Geen grote periodieke investeringen
USP geel
Persoonlijk contact
USP blauw
Optimale performance
USP vinkje turkoois
Geen omkijken naar updates & back-ups
USP geel
Goed beveiligde verbinding

Volledig ontzorgd

Met de Automotive Cloud ontzorgen wij autobedrijven volledig op het gebied van hun kantoorautomatisering. Ons specialisme binnen de autobranche zorgt ervoor dat wij een ongekende ervaring hebben met de producten en leveranciers van alle oplossingen binnen de autobranche. Dit geeft u rust en zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op uw klanten en hun mobiliteit. De meeste cloud omgevingen zijn zeer algemeen, de Automotive Cloud is specifiek voor de autobranche.

De Automotive Cloud zorgt voor grip op uw IT budget, met voorspelbare en schaalbare kosten en uw data krijgt in de Automotive Cloud de aandacht en bescherming die het verdient.

 Wij hosten al jaren met groot succes een Private Cloud oplossing namelijk de Automotive Cloud. Dit is een generieke oplossing voor automotive bedrijven om de complete automatiseringsbehoefte te voeren vanuit onze Cloud infrastructuur. Als klant krijgt u toegang tot een eigen beveiligde omgeving waarin u in staat bent om te werken met uw programma’s en uw gegevens kunt verwerken. Als leverancier zorgen wij voor een snelle, veilige en hoge beschikbaarheid van uw gegevens. Onze afdeling support is, zoals u van ons gewend bent, goed bereikbaar en behandelt uw vragen snel en adequaat af.

Ook maximaal ontzorgd worden op het gebied van kantoorautomatisering? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder! 

Voordelen Automotive Cloud

Voorspelbare kosten

Bij de Automotive Cloud betaalt u een prijs gebaseerd op het gebruik. U kunt makkelijk uitrekenen wat een wijziging in uw abonnement, zoals het toevoegen van nieuwe medewerkers, voor invloed heeft op uw maandelijkse Automotive Cloud prijs. Grote investeringen in nieuwe servers zijn niet nodig en support zit natuurlijk bij de prijs inbegrepen.

Geen grote investeringen

U hoeft geen rekening te houden met grote periodieke investeringen in nieuwe servers en server software, dit zit allemaal in begrepen in de maandelijkse Automotive Cloud bijdrage. De werkstations zijn niet bepalend voor de performance. Hierdoor zijn ook de kosten voor het vervangen van werkstations lager.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Onze skilled supportdesk kent uw inrichting en staat u graag te woord. Om voor uw situatie de optimale oplossing te vinden, komen wij voor grotere vraagstukken graag bij u langs.

Optimale performance

De Automotive Cloud beschikt over voldoende capaciteit voor een goede gebruikerservaring. Aangezien de performance wordt bepaald door de Cloud servers, kunt u uw huidige werkstations prima blijven gebruiken. De performance wordt actief gemonitord en bijgesteld.

Minimaal beheer

Systeem- en netwerkbeheer nemen wij u uit handen. U heeft geen omkijken naar software updates en back-ups. Ook schakelen wij met derde partijen voor het installeren van software in de Automotive Cloud.

Continuïteit

De Automotive Cloud wordt gehost in het Tier 3-datacenter van Dataplace in Groenekan. Zij werken met dubbel uitgevoerde voorzieningen. Wij werken met aanvullende diensten van Microsoft 365 en onze hardware bestaat uitsluitend uit A-merken welke dagelijks worden gemonitord en geback-upt.

Maatwerk mogelijkheden

Doordat wij gebruik maken van eigen hardware is de Automotive Cloud maximaal flexibel. Dit stelt ons in staat om een passende oplossing te bieden voor nagenoeg ieder Automotive IT vraagstuk. Software leveranciers die zelf de software willen installeren en beheren geven wij, in overleg met u, de benodigde toegang.

Goede beveiliging

De verbinding vanaf uw locatie vindt plaats via een goed beveiligde VPN verbinding. Buiten uw locatie kunt u inloggen via het beveiligde Automotive Cloud portaal. Ook bij de aanvullende diensten van Microsoft 365 is de veiligheid van uw data gewaarborgd.

A-merk hardware/software

Als Automotive Cloud zijn wij ook leverancier van Microsoft 365, werkstations, randapparatuur, WIFI oplossingen, software, printers en supplies. Ook leveren wij diensten voor de installatie en configuratie van deze producten. Zo heeft u één contactpersoon voor al uw IT vragen.

Vraag een vrijblijvende Automotive Cloud demo aan!

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.