Wie zijn wij

Door passie, samenwerking & groei

UnameIT maakt software voor autobedrijven. Autobedrijven gebruiken onze software om hun volledige commerciële proces te optimaliseren. Een soort CRM software dus, maar dan anders. Mooier, branchespecifieker, functioneler, toegankelijker dan je verwacht. Door nieuwe technologieën te gebruiken zijn we in staat om innovatieve oplossingen te bieden aan onze klanten. UnameIT bestaat twintig jaar en ons team bestaat op dit moment uit iets meer dan 60 medewerkers, van developers tot online marketeers.

Dat is bereikt door een flinke dosis passie, maar vooral door goed samen te werken en groei te ambiëren.

Recharge

Samen innoveren

Wij werken met veel passie aan onze producten en kennen de branche. Of het nu om online adverteren gaat, het bouwen van een website, of het doorontwikkelen van een leadmanagementsysteem: Ieder heeft zijn eigen specialisme. En dat doen we elke dag met veel plezier!

We willen de allerbeste tools maken waar onze klanten écht mee geholpen zijn. Door deze gedrevenheid zijn onze producten branchespecifieker, functioneler en toegankelijker dan u verwacht. Bij UnameIT doen we altijd een stapje extra door vooral heel goed te luisteren naar de wensen en ideeën van onze klanten en partners. We denken bijvoorbeeld graag mee hoe wij de veranderlijke bedrijfsprocessen het beste kunnen ondersteunen. De beste producten komen volgens ons tot stand als er ruimte is voor interactie, creativiteit en innovatie in het ontwikkelproces.

We werken met passie aan onze producten; liefde voor het vak noemen wij dat.

 

Meegroeien met de markt

Nieuwe ontwikkelingen in zowel de ICT  als de klantbeleving volgen elkaar in razendsnel tempo op. Daarom dagen wij onszelf continue uit om op zoek te gaan naar groei voor onze producten en services, zodat deze aansluiting behouden op de voortdurende veranderende markt. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste technieken; schaalbaar, geautomatiseerd en met behoud van een persoonlijke insteek. Wij hebben niet de ambitie om de grootste partij te zijn, wel om de beste automotive software leverancier te zijn.

Ook vinden wij het bij UnameIT belangrijk dat onze medewerkers kunnen groeien in hun rol en stappen kunnen zetten, zodat iedereen op de juiste plaats zit. Niet als doel op zich, maar om ervoor te zorgen dat wij de automotive processen zo efficiënt mogelijk blijven ondersteunen.

Samen sterk!

De bedrijfscultuur van UnameIT kenmerkt zich ook sterk door het woord samen. Wij gaan samen voor het eindresultaat en ieder individu levert daarin zijn of haar deel. Dat ziet u terug in het samen ontwikkelen, gezamenlijk lunchen en inspirerend en ontspannend bedrijfsuitje op zijn tijd. Samen plezier maken vinden wij dan ook erg belangrijk want dit straalt door in het product.

Deze samenwerking ziet u namelijk ook terug in onze producten en diensten en de koppelingen hier tussen. Want wat is een website zonder een goede marketingstrategie? Of wat is een goede online leadcampagne zonder een lead opvolgingssysteem? Doordat wij al deze kennis in huis hebben en verbinden, profiteert u van het maximale resultaat. Wij geloven in de kracht van synergie! 

 

 

Wij zoeken jou!

Ben je enthousiast geworden door ons mooie kantoor en de producten/diensten die we leveren? En wil je onderdeel worden van ons enthousiaste, hardwerkende maar ook vooral gezellige team? Bekijk dan de vacatures en wie weet spreken we je snel! 

Vacatures

Image

Stageplek ICT Automotive Cloud

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige ICT stagiair! In deze dynamische rol werk je mee aan verschillende projecten, het beheren en onderhouden van computersystemen en netwerken van onze klanten en eigen organisatie.

Image

Senior Delphi Developer

Als Senior Delphi developer ontwikkel je aan ons flagship product SAM. SAM is ons automotive CRM/Workflow platform. Zowel de architectuur als de bouw van het platform horen tot je taak. Bovendien begeleid je andere developers in hun werkzaamheden.  Word jij enthousiast van deze werkzaamheden? Dan komen wij graag met je in contact! 

Image

Medior Front-end developer (32-40 uur)

Ben jij een gedreven en ervaren front-end developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ben je volledig thuis in HTML, CSS, SASS/SCSS, JavaScript en ben je het meest in je element wanneer je aan complexe webapplicaties mag werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Image

Customer Service Medewerker

Als medewerker van UnameIT Customer Service (UCS) ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van eerstelijns klantenservice werkzaamheden. Klanttevredenheid en oplossingsgericht werken is voor jou belangrijk!

Image

Medior .NET developer

Beheers jij C# als een baas, is het werken met een Web API en Vue.js voor jou niks nieuws en heb jij een scherp oog voor Microservices? Dan zijn we op zoek naar jou!

Image

Lead .NET developer

Brengen jouw lead skills het ontwikkelteam naar een hoger plan? Dan zijn wij op zoek naar jou!