Werken bij UnameIT

Werken bij UnameIT

Onze groeiende organisatie is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Staat jouw functie er niet tussen? Stuur dan gerust je CV en motivatie naar vacature@uname-it.nl.

Vacatures

Image

Medior Front-end developer (32-40 uur)

Ben jij een gedreven en ervaren front-end developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ben je volledig thuis in HTML, CSS, SASS/SCSS, JavaScript en ben je het meest in je element wanneer je aan complexe webapplicaties mag werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Image

Manager Corporate IT

Jij wordt onze nieuwe IT topper! Als Manager Corporate IT ben je verantwoordelijk voor IT van UnameIT. Samen met het team zorg je voor voor het goed en veilig functioneren van de UnameIT IT omgeving en het technisch applicatie beheer van de interne tools die gebruikt worden.

Image

.NET tester (32-40 uur)

Ben jij een teamplayer met een scherp oog voor kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Image

Medewerker klantenservice

Als medewerker van UnameIT Customer Service (UCS) ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden en afhandelen van klantvragen. Klanttevredenheid is voor jou belangrijk!

Image

Medior .NET developer

Beheers jij C# als een baas, is het werken met een Web API en Vue.js voor jou niks nieuws en heb jij een scherp oog voor Microservices? Dan zijn we op zoek naar jou!

Image

Lead .NET developer (32-40 uur)

Brengen jouw lead skills het ontwikkelteam naar een hoger plan? Dan zijn wij op zoek naar jou!