Werken bij UnameIT

Werken bij UnameIT

Onze groeiende organisatie is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Staat jouw functie er niet tussen? Stuur dan gerust je CV en motivatie naar vacature@uname-it.nl.

Vacatures

Image

Stageplek ICT Automotive Cloud

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige ICT stagiair! In deze dynamische rol werk je mee aan verschillende projecten, het beheren en onderhouden van computersystemen en netwerken van onze klanten en eigen organisatie.

Image

Senior Delphi Developer

Als Senior Delphi developer ontwikkel je aan ons flagship product SAM. SAM is ons automotive CRM/Workflow platform. Zowel de architectuur als de bouw van het platform horen tot je taak. Bovendien begeleid je andere developers in hun werkzaamheden.  Word jij enthousiast van deze werkzaamheden? Dan komen wij graag met je in contact! 

Image

Medior Front-end developer (32-40 uur)

Ben jij een gedreven en ervaren front-end developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ben je volledig thuis in HTML, CSS, SASS/SCSS, JavaScript en ben je het meest in je element wanneer je aan complexe webapplicaties mag werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Image

Customer Service Medewerker

Als medewerker van UnameIT Customer Service (UCS) ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van eerstelijns klantenservice werkzaamheden. Klanttevredenheid en oplossingsgericht werken is voor jou belangrijk!

Image

Medior .NET developer

Beheers jij C# als een baas, is het werken met een Web API en Vue.js voor jou niks nieuws en heb jij een scherp oog voor Microservices? Dan zijn we op zoek naar jou!

Image

Lead .NET developer

Brengen jouw lead skills het ontwikkelteam naar een hoger plan? Dan zijn wij op zoek naar jou!