Nieuws

Nieuws

Nieuws

Image
FCF12

Fact Check Friday: Hammertime!

Wellicht is het wel herkenbaar, sales en aftersales binnen het autobedrijf werken niet altijd even goed samen...

Image
fcfnov

Fact Check Friday: 1ste jaarscontact

Van de honeymoon naar een jarenlang gelukkig huwelijk. Ieder jaar heb je, als het goed is, weer wat te vieren om dat je een jaar bij elkaar bent!

Image
FCFokt

Fact Check Friday: Online Marketing Strategie

Steeds meer bedrijven zijn actief met het maken van eigen content voor hun online showroom. Het is veel werk en het levert niet direct veel orders op, maar wat zijn dan de argumenten om hier wel een goede strategie voor te hebben?

Image
FCFjuli2

Fact Check Friday: Stedelijk versus niet stedelijk

“De stad is hip!” wordt vaak gezegd. Yuppen hebben niet voor niets deze bijnaam gekregen. Is dit misschien ook de reden waarom de hippe Chai latte drinkende stadsbewoners zich minder gemakkelijk laat converteren naar een order?

Image
FCF9

Fact Check Friday: werkplaatsplanner en prijstransparantie

De werkplaatsplanner is een veelgebruikte module! Op nagenoeg iedere website is er de mogelijkheid om een afspraak in te plannen zonder dat je de dealer moet bellen voor een afspraak.

Image
Scrive

Samenwerking UnameIT - SCRIVE

Gemak dient de mens. Uw klanten oriënteren zich online, maken een proefrit aan huis of bespreken hun wensen in een videocall. Ook in de laatste stap van het kopen van een auto, het ondertekenen van de overeenkomst, wilt u uw klanten uiteraard zo goed mogelijk faciliteren.

Image
FCF8

Fact Check Friday: Helaas! Niet ieder salestraject wordt een order…

Jullie herkennen het vast wel; het moment dat een Salestraject na verschillende pogingen toch geen order gaat opleveren. Uiteindelijk ga je dit traject afsluiten in SAM. Naast een afsluitreden moet je dan ook een toelichting geven waarom dit traject niet tot een order is gekomen.

Image
Fact Check Friday april

Fact Check Friday: leadopvolging buiten kantooruren

In deze Fact Check Friday laten we op basis van cijfers zien hoeveel leads er binnen en buiten openingstijden binnenkomen. En wanneer kunnen deze dan het beste worden opgevolgd?

Image
FCFmaart

Fact Check Friday: Bedankberichten; een kleine moeite, groot gebaar

Een bedankbericht aan de klant, of de al heel lang bestaande Are You Happy Call, leek enige tijd een ‘moetje’ te zijn geworden in de Automotive.

Image
PL1

Private Lease Module beschikbaar!

Wij breiden onze online productsuite uit met de nieuwe Private Lease Module. 

Image
Fact Check Friday video

Fact Check Friday: LEF conversie naar order, per provincie. Zeeland, koning leadopvolging!

Vandaag in Fact Check Friday; Welke provincie is goed in leadopvolging?

Image
Fijne Feestdagen

UnameIT wenst u fijne feestdagen!

Het hele team van UnameIT wenst u graag fijne feestdagen toe! Wij willen al onze klanten bedanken voor de samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar.  Op naar een jaar met nóg meer leads en (online) succes in de automotive!