Vindbaar zijn in zoekmachines (SEO)

Bij UnameIT werken we op een effectieve en duurzame wijze aan uw organische vindbaarheid in zoekmachines. Zoekmachines zijn een belangrijke bron van verkeer, maar hoe zorgt u ervoor dat u op de juiste termen vindbaar bent? UnameIT ontwikkelt uw website standaard op een zoekmachinevriendelijke wijze. Zoekmachines hebben daardoor geen problemen om uw website op te nemen in hun index. Daarnaast kunnen wij u begeleiden bij het beter vindbaar maken van uw website op bepaalde zoekwoorden.

Onze ervaren SEO specialisten helpen u met het verbeteren van uw positie in zoekmachines. Dit doen wij door een uitgebreide SEO analyse van de website te maken, het linkprofiel én de online concurrentie in kaart te brengen en te verbeteren. Hierna optimaliseren we onderstaande drie pijlers, die van belang zijn voor de zoekmachines. Hoe beter deze drie pijlers scoren, hoe belangrijker Google uw bedrijf vindt en hoe beter u scoort.

De drie pijlers van SEO

  • Content

Zoekmachines beoordelen content tegenwoordig op basis van hoe uw website wordt gebruikt. Zo scoort uw bedrijf bijvoorbeeld beter op het moment dat bezoekers langer op uw website blijven en de hoeveelheid pagina’s die zij bekijken. Wij zorgen voor de SEO optimalisatie van uw content met behulp van de juiste URL structuren, het juiste zoekwoord gebruik, alt-tags, meta optimalisatie én meer.

  • Techniek van de website

Bij het verbeteren van de websitetechniek brengen wij uw websitestructuur op orde. We kijken onder andere naar structured data, redirects, crawl errors en sitemaps canonical URL’s. 

  • Autoriteit in Google

Last but not least: wij zorgen voor een sterk linkprofiel waardoor uw autoriteit in zoekmachines stijgt. Dit doen wij op basis van het maken van sterke en relevante links naar uw website. Op deze manier ziet Google dat er door andere websites met een hoge autoriteit veel naar uw website wordt verwezen. Google hecht hier veel waarde aan als het gaat om het bepalen van je autoriteit. 

Onze SEO specialisten stemmen hun werkzaamheden altijd af op uw situatie, wensen en de mogelijkheden. Hierbij maken wij een SEO-plan dat aansluit bij uw situatie. Vervolgens gaan we aan de slag met de bovenstaande pijlers.

Betaalbare en effectieve SEO-pakketten voor de automotive

Zoals u ziet is SEO niet iets wat u in een middag even regelt: Er moet eerst een goed plan komen en SEO-optimalisatie omvat vele aspecten. Wij verzorgen inmiddels voor vele autobedrijven en importeurs de seo-optimalisatie. Van zoekwoordenonderzoek, tot linkbuilding en contentoptimalisatie- en advies. Daarnaast ontvangt u, wanneer u ons SEO pakket afneemt, maandelijks een SEO rapportage en advies/verbeterpunten zodat u de resultaten goed kunt monitoren!

Wij helpen u met webpagina's vullen

Relevante en waardevolle content is ontzettend belangrijk. Zowel voor uw websitebezoekers als voor Google. Met de juiste content op uw website kan uw doelgroep u vinden, boeien en uiteindelijk als klant aan u binden. 

Heeft u zelf geen tijd om uw webpagina’s te vullen? Wij kunnen dit voor u doen, waarbij we rekening houden met ‘SEO-proof’ schrijven en het goed vullen van uw website.

 

Vraag een vrijblijvende SEO scan aan!

Ik wil graag
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.