De muur tussen sales en aftersales wordt ook in het callcenter doorbroken

Body

Bedrijven UnameIT en CARMEN Automotive BDC hebben als één van hun doelen om een bijdrage te leveren in het succesvol maken van de autobedrijven. De Marketing Automation Xperience tool (MAX) van UnameIT zorgt, door het automatiseren van berichten aan klanten op het juiste moment met relevante inhoud, dat tijd bespaard wordt en de klanttevredenheid wordt verhoogd. Een goede opvolging door het callcenter biedt dezelfde voordelen. Deze krachten bundelen versterkt dit nog meer! 

Hille Berk (UnameIT): “Met de koppeling van MAX aan de eerste twee DMS’en kunnen wij de data uit ons offertesysteem SAM, leadmanagementsysteem LEF én het DMS combineren om een zo compleet mogelijke klantview te bieden. Niet alleen in de communicatie in de berichten, maar ook aan het callcenter.”

“Onze medewerkers van het callcenter weten wanneer de klant een afspraak voor het aflopen van de APK moet maken, maar nu weten ze ook of de klant al enige tijd een offerte heeft uitstaan. Dit gesprek wordt natuurlijk anders ingestoken, wat professioneel en betrokken overkomt voor de klant” aldus Gerben Beck (CARMEN).

”Net als in de koppeling met LEF kan het callcenter direct of als 2e lijns opvang dienen bij de opvolging van de MAX berichten ”
Gerben Beck namens CARMEN Automotive BDC

Het gebruik van een extern callcenter voor het opvolgen van leads en het nabellen van klanten is inmiddels een begrip in de automotive. De koppeling tussen het leadmanagementsysteem LEF van UnameIT en het BDC van Carmen bestaat dan ook al enige jaren.  

Sinds kort is de koppeling uitgebreid tussen de marketing automation tool MAX en het BDC van Carmen. “Ondanks het automatiseren van niet alleen sales-, maar ook aftersalesberichten naar de klant, wordt het persoonlijke contact nog steeds op prijs gesteld. Zowel via telefonische opvolging in LEF of via het callcenter” beamen Gerben Beck en Helle Berk gezamenlijk.

Meer weten over onze Marketing Automotion Xperperience?

Wilt u meer weten over hoe MAX in combinatie met het BDC de muur tussen sales en aftersales doorbreekt? Neem contact op met onze consultancyteam via consultancy@uname-it.nl.