UnameIT is klaar voor het agentuurmodel

Body

UnameIT ondersteunt Ford in de overgang naar het nieuwe agentuurmodel.

“Toen de eerste fabrikanten aankondigden dat zij zouden gaan overstappen op het agentuurmodel, werd voor ons duidelijk dat de architectuur en inrichting van onze software, in dit geval ons CRM- en Salesmanagementsysteem SAM, hierop moest worden aangepast. Het afgelopen jaar heeft UnameIT gewerkt aan het aanpassen van gebruikersfunctionaliteiten, securityfeatures en diverse integraties in haar producten om ook in dit nieuwe distributiemodel automotive partijen te blijven bedienen” aldus Robert Adelerhof (Managing Director – UnameIT).

“Wij zijn na het afgelopen jaar klaar om partijen in dit nieuwe distributiemodel te ondersteunen”.
Bram Versfelt (Manager Operations – UnameIT)

“Recent zijn alle agentschappen van Ford succesvol van start gegaan met de implementatie van SAM. Na een intensief samenwerkingsproject met Ford of Europe en Ford Nederland zijn alle gebruikers over ons aangepaste offertesysteem geïnformeerd en getraind door onze consultants. Sinds woensdag 1 maart zijn zij succesvol gestart!” vult Bram Versfelt (Manager Operations – UnameIT) aan.
Bram Versfelt is vanaf het begin van het project intensief betrokken geweest; van de initiële kennismaking met Ford of Europe tot aan de gebruikerstrainingen en de livegang in de afgelopen weken. “Dit grote project , waar we met heel UnameIT aan hebben gewerkt,  was alle inspanningen meer dan waard. Wij zijn na het afgelopen jaar klaar om partijen in dit nieuwe distributiemodel te ondersteunen.”

“We zijn er trots op dat wij binnen de door Ford gestelde termijn het project naar volle tevredenheid hebben weten af te ronden".
Robert Adelerhof (Managing Director – UnameIT)

Robert Adelerhof: “We zijn er trots op dat wij binnen de door Ford gestelde termijn het project naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever hebben weten af te ronden. We zijn dan ook erg blij met de meerdere complimenten die we vanuit Ford Nederland en Ford of Europe hierover hebben mogen ontvangen. Binnen dit project kwamen de kracht van onze software, onze kennis over het automotive retailproces en de creativiteit van het team van UnameIT optimaal tot zijn recht.”