Sales en Aftersalesmanagement SAM

Van A tot Z in beeld

Stel u heeft slechts één klant. U zou deze klant pro-actief benaderen, een fantastische offerte maken, maximaal inspelen op zijn wensen en altijd op tijd benaderen voor een nieuwe auto... Deze klant zou u voor altijd aan u binden! Hoe doet u dit voor ál uw klanten? SAM maakt mogelijk dat deze vorstelijke behandeling voor uw klanten vanzelfsprekend.

SAM ondersteunt het volledige commerciële proces, waardoor geen enkele klant meer aan uw aandacht kan ontsnappen. Van offerte tot aflevering. Van happy call tot mailingactie. Van showroomafspraak tot management rapportage. Van één locatie tot tientallen vestigingen. SAM maakt het mogelijk om alles uit elk contactmoment met uw klanten te halen!

 

USP blauw
de meest eenvoudige opvolgmodule; van offerte tot happy call
USP vinkje turkoois
een oplossing die uw medewerkers optimaal ondersteunt
USP geel
de beste carconfigurator die er te krijgen is
USP blauw
gekoppeld aan uw DMS
USP vinkje turkoois
gekoppeld aan LEF
USP geel
gekoppeld aan MAX
USP blauw
geen enkele klant meer die aan uw aandacht kan ontsnappen
USP vinkje turkoois
inzicht in alle lopende en gemiste salestrajecten
USP geel
realtime managementinformatie over orders en registraties

Een volledig beeld van elke klant

SAM is er voor verkopers, marketing- en administratieve medewerkers, verkoopleiders en managers van ieder soort autobedrijf. Met SAM beschikt u altijd over een volledig en gedetailleerd overzicht van alle klantgegevens, communicatiegeschiedenis, orders, bestellingen en afleveringen in het gehele bedrijf.

Salestrajecten raken nooit meer zoek. U heeft altijd inzicht in de openstaande acties van alle salestrajecten. Ideaal voor autobedrijven met meerdere vestigingen en multimerk bedrijven. Merkspecifieke oplossingen zijn niet nodig. Elke vestiging en elke medewerker gebruikt dezelfde software. Doordat u een volledig beeld heeft van elke klant helpt SAM u om voor u klanten een gepersonaliseerde klantbeleving te creëren.

SAM Screenshot
SAM screenshot 2
SAM Screenshot 3

Vraag een vrijblijvende SAM demo aan!

Maakt u al gebruik van één van onze oplossingen?
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.