Automotive websites

Een website is voor een autobedrijf inmiddels essentieel geworden. Wij noemen het wel eens ‘de online showroom’. Klanten komen er bijvoorbeeld om zich te oriënteren, een testrit aan te vragen, een werkplaatsafspraak te maken of uw contactgegevens op te zoeken. Een goede website die er op alle toestellen goed uitziet, is daarom onmisbaar.

Dat betekende in het verleden vaak maatwerk, mét de bijhorende kosten uiteraard. Daarom ontwikkelden wij een oplossing: het DDP (het Digital Dealer Platform). Dat is een gebruiksvriendelijk platform voor autobedrijven waarmee u laagdrempelig profiteert van doorontwikkelingen, zonder de hoge kostprijs van maatwerk. Deze websites bevatten alle features die u als autobedrijf wenst en kunnen qua design en kleurgebruik helemaal aangepast worden aan uw eigen look & feel.

Wel doorontwikkelingen

Onze organisatie ontwikkelde en lanceerde in 2019 het Digital Dealer Platform (DDP). Met het DDP bieden wij autobedrijven een online platform waarmee zij laagdrempelig kunnen instappen en direct van de krachtige en beproefde voordelen profiteren die speciaal voor het platform werden ontwikkeld of geïmplementeerd.

Een overkoepelend online platform waarop wij doorontwikkelen op basis van feedback van autobedrijven, hun wensen en onze eigen (gebruikers)statistieken en inzichten. Zo profiteert u van doorontwikkelingen die we voor andere autobedrijven doen, maar ook van toepassing zijn op uw bedrijf, en bieden wij een steeds betere websiteperformance en online klantenervaring!

Voor het platform dat gebaseerd is op het uiterst stabiele en veilige Drupal framework hanteren wij een ‘evergreen’-strategie d.m.v. een centrale code base, waardoor onze klanten zich kunnen focussen op hun online business zonder zich zorgen te maken over de performance, updates, security en onderhoud van hun website.

Wij wijzen u de weg voor een complete website

DDP

Bouwstenen

Een DDP website bevat voorgedefinieerde ‘bouwstenen’ die naar wens kunnen worden gebruikt op uw nieuwe website. Zo is een bouwsteen bijvoorbeeld een blok met de autovoorraad of een slider. De bouwstenen zijn uitvoerig getest en geoptimaliseerd, en halen maximaal rendement uit de snelheid en conversie van uw website. Bouwstenen zijn voor alle websites generiek, maar door design, kleurgebruik en variatie krijgt uw website wel een uniek en persoonlijk karakter. Specifieke nieuwe wensen op het vlak van uitvoering en/of functionaliteit van bouwstenen worden door UnameIT beoordeeld en worden indien van toepassing beschikbaar gesteld op alle DDP websites.

Lamp sfeerbeeld

Wilt u wel iets specifieks?

Komt u er toch achter dat u bepaalde functionaliteiten nodig hebt die het DDP niet levert? Dat is mogelijk. Deze wensen voor bouwstenen of ontbrekende functies moeten wel in de designfase kenbaar worden gemaakt, zodat er een passende inschatting kan worden gemaakt. Soms moet het DDP namelijk dermate worden aangepast aan uw wensen dat maatwerk in dat geval wellicht een betere keuze is. De mogelijkheden zijn er!

Third Party Tools

Hebt u een tool die u graag op uw nieuwe DDP website overneemt? Op ons DDP platform zijn de meeste gangbare third party tools en applicaties voor de automotive sector geïntegreerd. Daarnaast blijven we het DDP samen met externe ontwikkelaars en aanbieders verder ontwikkelen met meer of uitgebreidere integraties en koppelingen. We kijken altijd of en hoe een tool zo naadloos mogelijk kan worden geïntegreerd en geven u hierover graag advies.

Submenu lijst met grote afbeelding per sub-item (breed)

Megamenu

Het menu op uw website kan paginabreed worden getoond. Ook is het mogelijk om hieraan afbeeldingen toe te voegen om het menu nog meer tot de verbeelding te laten spreken en de bezoekers van uw website naar een specifiek gedeelte van uw online showroom te sturen.

Heeft u al een website op ons platform? Kijk dan hier hoe u het megamenu kan instellen. 

Vraag een vrijblijvende informatie aan over het DDP

Maakt u al gebruik van één van onze andere oplossingen?
Ik wil graag
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.