Online auto verkoop

Nu al zoekt meer dan 95% van de consumenten naar hun volgende auto online.

Online kopen breekt door in automotive

Het online kopen van producten is al niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, maar online een auto afrekenen was iets minder gebruikelijk. Was. Want ook in de autobranche neemt de ontwikkelingen van het online aankopen, ook door noodzaak tijdens de corona lockdowns, in  sneltreinvaart toe. 

Nu al zoekt meer dan 95% van de consumenten naar hun volgende auto online. Waar ze de uiteindelijke koop sluiten, online of in de showroom, is niet relevant. Het gaat erom dat iedere klant op zijn of haar manier een auto kan kopen. Met onze online autokopen module is ook die laatste stap tot het kopen van auto nu online af te leggen. Daarnaast kan een autobedrijf met de online autokopen module veel tijd besparen en vermindert het de kans op fouten, omdat het traditionele verkoopproces grotendeels volledig wordt geautomatiseerd.

Samenwerking Notarieel Betalen

Hiervoor werken wij samen met Notarieel Betalen. Benieuwd hoe die online betaling voor de consument precies werkt? Bekijk het in het filmpje hieronder! 

USP vinkje turkoois
Als add-on volledig geïntegreerd binnen de Auto Voorraad module en DDP
USP vinkje rood
Veilig en eenvoudig online een auto kopen, aanbetalen of reserveren via iDeal met Notarieel Betalen
USP vinkje turkoois
Na betaling ontvang je een persoonlijke aflevercode per E-mail en SMS, waarmee je bij de aflevering de aankoop kunt accepteren of weigeren. 
USP vinkje rood
Met Notarieel Betalen heb je als koper de volledige controle over je geld en loop je daardoor weinig risico, omdat deze eerst op een tussenrekening wordt gestort en pas vrijgegeven wordt aan het autobedrijf bij aflevering, zodra je de aankoop accepteren.
USP vinkje turkoois
Naadloze integratie met LEF leadmanagement systeem
USP vinkje rood
Online auto kopen dient als een nieuw extra verkoopkanaal naast de bestaande verkoopkanalen

Ik wil contact over een van de servicetools

Maakt u al gebruik van één van onze andere oplossingen?
Ik wil graag